Team

 
Image
Jarle Aambø

Initiativtager, utvikler og eier av Igloo innovation.

Tidligere landslagstrener og landslagssjef i alpint på 80-90 tallet, og toppidrettsjef fra 2004 til 2013. Startet og leder fortsatt Olympiatoppens prestasjonsklynge – utvikling av prestasjonskultur i det norske samfunnet (www.prestasjonskultur.no).

Etablerte Igloo innovation i 2017. Er hovedeier og har utviklet selskapet frem til i dag.

Image
Kathrine Myhre

Styremedlem Igloo innovation.

Kathrine Myhre etablerte Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech) i 2009, og ledet klyngen siden. I 2015 fikk klyngen status som NCE (Norwegian Center of Expertise), og i 2016 sertifiseringen Gold Label.  Klyngen har om lag 270 medlemmer, derav 190 medlemmer innen e-helse, medisin, velferdsteknologi, diagnostikk og bioteknologi.

Myhre har en mastergrad i statsvitenskap fra University of Reading, Storbritannia, og fra Universitet i Oslo. Myhre startet og ledet Birkeland Innovation (forløper for dagens Inven2) og var innovasjonsdirektør i IT Fornebu frem til lanseringen av Oslo Medtech.

Kathrine Myhre er nylig ansatt som direktør for Patentstyret, et nasjonalt senter for immaterielle rettigheter og verdier som er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet.

Image
Lasse Kjus

Styremedlem Igloo innovation.

Tidligere toppalpinist med en rekke medaljer i OL og VM. Grunder og startet klesmerket Kjus. Er investor med interesse for teknologiselskaper.

Lasse vil etablere et investornettverk til Igloo innovation

 
 
Image
Håvard Kristian Bjor

COO Igloo innovation.

Seriegründer innen teknologifeltet. Siste selskap Sweetzpot. Leder foreningen Norwegian Sport Tech, som Håvard og Jarle etablerte i 2019.

Håvard vil spesielt arbeide med inkubatoretableringen sammen med Kjeller innovasjon og å rekruttere startupselskaper