Team

 
Image
Jarle Aambø

Initiativtager, utvikler og eier av Igloo innovation.

Tidligere landslagstrener og landslagssjef i alpint på 80-90 tallet, og toppidrettsjef fra 2004 til 2013. Startet og leder fortsatt Olympiatoppens prestasjonsklynge – utvikling av prestasjonskultur i det norske samfunnet (www.prestasjonskultur.no).

Etablerte Igloo innovation i 2017. Er hovedeier og har utviklet selskapet frem til i dag.

Image
Kathrine Myhre

Styremedlem Igloo innovation.

Kathrine Myhre etablerte Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech) i 2009, og ledet klyngen siden. I 2015 fikk klyngen status som NCE (Norwegian Center of Expertise), og i 2016 sertifiseringen Gold Label.  Klyngen har om lag 270 medlemmer, derav 190 medlemmer innen e-helse, medisin, velferdsteknologi, diagnostikk og bioteknologi.

Myhre har en mastergrad i statsvitenskap fra University of Reading, Storbritannia, og fra Universitet i Oslo. Myhre startet og ledet Birkeland Innovation (forløper for dagens Inven2) og var innovasjonsdirektør i IT Fornebu frem til lanseringen av Oslo Medtech.

Kathrine Myhre er nylig ansatt som direktør for Patentstyret, et nasjonalt senter for immaterielle rettigheter og verdier som er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet.

Image
Lasse Kjus

Styremedlem Igloo innovation.

Tidligere toppalpinist med en rekke medaljer i OL og VM. Grunder og startet klesmerket Kjus. Er investor med interesse for teknologiselskaper.

Lasse vil etablere et investornettverk til Igloo innovation

Image
Nils Haga

Styreleder i Igloo innovation as.

Ansvarlig for inkubatorvirksomheten i Kjeller innovasjon.

Nils vil arbeide med inkubatoren som etableres i Igloo innovation.

Image
Håvard Kristian Bjor

COO Igloo innovation.

Seriegründer innen teknologifeltet. Siste selskap Sweetzpot. Leder foreningen Norwegian Sport Tech, som Håvard og Jarle etablerte i 2019.

Håvard vil spesielt arbeide med inkubatoretableringen sammen med Kjeller innovasjon og å rekruttere startupselskaper