Image

Bli medlem

Nettverk:

Enkeltpersoner eller virksomheter blir en del av Igloos nettverk. Tilgang på informasjon og kunnskap fra Igloos innovasjons-aktiviteter og utvikling. Inviteres til kunnskapsdeling og aktiviteter. 
Man vil få tilgang på inntil fem arbeidsdager i Workzone.

Som nettverksdeltager betaler en årsavgift på kr. 15000,-

Ta kontakt

Workzone:

Medlemskap med tilgang på «Plug and play» arbeidsplass. Fleksibel arbeidsplass i landskap, eller i sosiale areal, sofagrupper og lignende, og fleksible plasser ved arbeidspult.

Priser fra kr. 3500,- pr. arbeidsplass pr. mnd.

Ta kontakt

Fast plass:

Fast arbeidsplass i Igloo Innovation-landskapet. 

Pris: 4200,- pr mnd

NB: Gjelder kun mva-pliktige selskaper.

Ta kontakt

Hva gir et medlemskap i Igloo Innovation?

Igloo innovation blir et kunnskaps- og innovasjonssenter i det om blir verdens største vinterpark - Snøporten på Lørenskog.

Kjeller Innovasjon vil ha inkubator i Igloo Innovation. De startupselskapene som kvalifiserer seg for inkubatoravtale, vil få betydelig hjelp inklusiv sterk subsidiering av leie/medlemskostnadene i Igloo Innovation (inntil 75% dekkes av inkubatoren).

En arbeidsplass i et innovativt og utviklende miljø. I kunnskaps- og innovasjonssenteret i verdens største vinterpark - Snøporten på Lørenskog. Blant mennesker med lidenskap og sterk dedikasjon. Igloo innovation blir det feteste stedet å være for gründere, utviklere og for mennesker som skaper fremtidens aktiviteter og idrett på alle nivåer.Igloo innovation vil jobbe for alle sine deltagere, og bidra til utvikling av arbeidsmiljø og kultur, initiere og fasilitere prosjekter og forskning.

Igloo innovasjon arbeider tett med SNØ, og vil kunne gi fordelaktig avtaler ved bruk av SNØs fasiliteter (skihallen).

Lørenskog kommune har definert Igloo Innovation som sitt CoWorking-space. 

Ta kontakt for mer informasjon